Kinderkapper

Kinderkapper

Bij kinderdagverblijf Het Eikenbos kunt u gebruikmaken van de kinderkapster. De kinderkapster is Jennifer van Es, Jennifer is opgeleid als kapster en is inmiddels al vier jaar werkzaam in een kapsalon. Jennifer zal iedere zes weken bij Het Eikenbos aanwezig zijn en zij kan uw kind knippen tegen een vergoeding van € 10 per kind per knipbeurt. Dit zal maandelijks achteraf gefactureerd worden.

Vooraf zal in de nieuwsbrief en in de hal van het kinderdagverblijf worden aangegeven wanneer de kinderkapster komt. U kunt uw kind inschrijven en tevens de wensen doorgeven op het formulier dat eveneens in de hal zal hangen. De kapster zal altijd binnen het dagschema passen zodat er ten alle tijden structuur blijft voor de kinderen.

Is uw kind niet aanwezig op Het Eikenbos als de kapster komt knippen, dan kunt u gerust even langs komen met uw kind(eren).

Voor kinderen is het soms best spannend om naar de kapper te gaan. Daarom bieden wij deze service aan zodat de kinderen van jongs af aan kunnen wennen en het vaak zien, waardoor het normaal wordt voor de kinderen. Toch zullen er altijd kinderen zijn die het spannend blijven vinden. We nemen daarom de tijd voor elk kind, zodat het kind langzaam kan wennen en de ruimte krijgt om deze angst te overwinnen. Ondanks dat de kapster de tijd neemt voor elk kind zal er ook een pedagogisch medewerker aanwezig zijn die het kind kan afleiden door een boekje voor te lezen of een spelletje te doen. Jennifer is tevens afgestudeerd als pedagogisch medewerker en kan daarom als kapster nog beter uw kind aanvoelen en inspelen op de behoeftes. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat het knippen een leuke activiteit wordt.